MENGENAI PENULIS Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog ini. Di sini saya mahu menceritakan sedikit sebanyak mengenai diri saya ini. Muhammad Saiful bin Zaini nama istimewa yang diberi dan dianugerahkan kepada saya daripada ibu bapa yang tersayang.


Umur dah menjangkau 21 tahun pada tahun 2014. (Alamak, sudah makin tua ohhh) -_-' Masih menetap di Selangor, di mana tu rasanya tak perlu tahu kot (biarlah rahsia...). Kadang kala mengisi masa yang terluang dan lapang dengan online dan baca artikel di blog-blog yang terpilih. hehe.

Pendidikan:
Darjah      1-6 : Sekolah Kebangsaan Batu Sembilan
Tingkatan 1-5 : Sekolah Menengah Kebangsaan Perimbun
Umur 18-20 tahun : Kolej Matrikulasi Selangor
Sekarang: Universiti Malaysia Sarawak


Pernah menceburi bidang menulis blog ni semenjak 2010 tetapi terhenti seketika (entah kenapa). Namun, mula menulis semula pada bulan November 2012. InsyaAllah saya akan terus menulis. Doakan saya terus gigih menulis. 

Blog ini sebenarnya merupakan personal blog bagi saya. Saya kadang akan menulis sedikit sebanyak mengenai personal life, pendapat, dan sedikit info yang saya tahu. Mungkin akan menambah jenis-jenis penulisan lain pada masa akan datang.For lose weight, gain weight, improve health, improve skin, and business opportunity,
contact me 0173615150


0 orang telah menulis, anda bagaimana ?: