Sunday, February 9, 2014

Makan di Chop n Steak


Assalamualaikum yaww, lama giler tak bersua kan. Dah dekat satu semester aku tak meng-update blog ni. Now I'm coming back kay. So, dah dah, jangan rindu aku sangat. HAHA. (*okay syok sendiri). =.='

Okay masa cuti-cuti semester ni, well baru-baru ni hari jumaat lepas, aku dengan kawan-kawan matrik dan kawan yang baru aku kenal, pergi makan dekat satu restoran ni dekat area Kampung Baru. Tau tak Kampung Baru? Pergi Google Maps sat ye. Haha. Nama restoran tu tak silap aku Chop n Steak. Haaa, bila baca nama restoran tu korang confirm dah boleh agak kan apa sajian makanan nya? Chicken Chop, Steak and whatever la yang kena mengena dengan Western Food la, tapi tak la kata everything tu Western Food.

Aku makan Morocco Chicken Rice ni haaa, Kena cari nasi gak weh, aku ni orang Malaysia, tak boleh nak tinggalkan nasi. Hehe.


Yang ni pulak kawan-kawan aku order. Agak-agak kalau tengok macam terliur je, pergi la makan. Senang, habis cerita. Hehe.





Restoran ni dalam area Kampung Baru. Masa aku nak bayar dekat kaunter cashier, aku baru perasan, restoran tu dah pernah dikunjungi oleh 'Jalan-Jalan Cari Makan'. Well, have a great time with my friends before everyone getting back to their university.


For lose weight, gain weight, improve health, improve skin, and business opportunity,
contact me 0173615150


0 orang telah menulis, anda bagaimana ?: