Wednesday, August 15, 2012

Iklan Raya Bernas 2012 yang menyentuh hati



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Di sini saya nak minta maaf la ya sebab dah lama menyepi dari dunia blog ni. Tapi InsyaAllah, saya akan sambung menulis semula. :)

Hari ni saya saja nak post mengenai iklan raya Bernas yang akhir-akhir ni terpapar di televisyen korang semua dekat rumah tu, tak pun yang pakar-pakar IT yang 'bertaburan' di luar sana, boleh la menontonnya di Youtube. Saya selitkan la ya video dari Youtube ni.


Sebak...?? Terkedu melihat mereka berdua ni...? Jujur sekali, saya pun agak terkedu dan sedih melihat dorang dua anak muda dalam video ni. Yang seorang nya buta, yang seorang lagi bisu. Kasihan tengok dorang berdua ni.

Jadi kita yang sihat walafiat ni, cukup anggota tubuh badan, kena la selalu bersyukur kepada Allah SWT. Tak semua orang merasa hidup normal seperti anda semua. Jadi, bersyukurlah ya. InsyaAllah, jika kita selalu bersyukur dengan apa yang Allah beri, nescaya Allah akan memberi lebih lagi nikmat dan rezeki-Nya kepada kita sebagai hamba-hambaNya.

Okay, sekian sahaja untuk kali ni. :D


For lose weight, gain weight, improve health, improve skin, and business opportunity,
contact me 0173615150


0 orang telah menulis, anda bagaimana ?: