Sunday, October 16, 2011

Lelaki Peluk Lelaki ? Euuuuwww !





Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia, salam 1 blogger ye semua..!!! Korang baik je kan hari ni. Harap baik la kan. Kalau tak berapa nak baik tu, perbaikkan la diri tu ya (apa aku merepek ni.. -.-'). Okay, hari ni aku tak ada nak mengulas apa sangat, hanya nak cakap nak cerita sesuatu.

Korang dah baca tajuk dekat atas tu...?? Dah baca belum...?? Bohong la kan kalau tak baca lagi.. Ni mengenai lelaki peluk lelaki. Euuwwww...!!! geli bai...!! Memang aku lari dulu la jawabnya. Aku nak cerita la, hari tu, masa aku dalam perjalanan balik kampung, naik kereta, lalu dekat lebuhraya, tapi aku serius memang tak ingat lebuhraya mana.

Jalan punya jalan, tiba-tiba nampak ada motor lalu dekat sebelah kereta aku. Tapi biasa la, motor tu lalu dekat laluan motor la dekat lebuhraya tu.Aku tengok je la yang duduk belakang tu peluk penunggang motor tu. Aku mula-mula fikir, ala, girlfriend dia la tu yang duduk belakang tu. Sekali aku tengok betul-betul, eh, tu lelaki la yang duduk belakang tu, peluk bukan main ketat lagi. Aku dah fikir, "errkkk, diorang ni biar betul ni, terang benderang kot masa tu, peluk kuat-kuat".

Aku bukan nak fikir apa la, tapi aku ada juga nampak ada suami isteri naik motor pun, tak ada la peluk-peluk macam tu sekali. Even, yang aku biasa tengok, memang ada yang tak peluk langsung. Tapi yang lelaki tu bukan main ketat lagi dia peluk. Kalau aku memang dah tolak dah kalau peluk-peluk macam tu. Aku pantang betul kalau orang pegang-pegang, inikan lagi nak peluk-peluk. Adeehhh, harap dijauhkan la dari semua tu. Seram sejuk aku dibuatnya.

Tapi kalau dah peluk-peluk cam tu, apa agaknya...?? Nak fikir positif ke atau negatif ni...?? Kalau positif, mungkin lelaki tu cuak sangat kot. Kalau negatif, korang faham-faham la. Wallahualam.. Apa-apa pun, semoga kita dijauhkan dari perkara-perkara negatif ya. Renung-renungkan la ya. :)

*nota kaki: Tajuk dekat atas tu ada kaitan ke ??


For lose weight, gain weight, improve health, improve skin, and business opportunity,
contact me 0173615150


19 orang telah menulis, anda bagaimana ?:

Ahmad Haziq Azlan said...

saiful zaini nak peluk siapa

Saiful Zaini said...

aku nak peluk parent aku.... huhu... :)

eddy syrol said...

kalau cite bab peluk mcm yg kaw ckp tu, no comment..hehehe.. tp kalau aku sendiri, peluk sesama jantina dah biasa. kawan2 kamceng aku, kalu aku jumpa mesti aku salam dan peluk.ukhwah kan... tp yg peliknya, zaman ni, kalau lelaki peluk lelaki, mereka pelik. tapi lau lelaki peluk pompuan, tak hairan dah.bahaya tu..hehehe...

jom singgah sat sini

Eddy Interview Retis: Roxanne


UJANG DAN LISA SURIHANI

MISTERI HANS


EQBALZACK KEJAR ILMU

Ahmad Haziq Azlan said...

awek?

Saiful Zaini said...

eddy syrol: owhh.. kalau peluk jumpa kawan tu xpe la... ukhwah kan...

Saiful Zaini said...

ahmad haziq azlan: aku xde awek.. sekian.. hahaha..

Anonymous said...

depend atas org.. bagi ak xgeli pun... normal jer.. ak ngan mmbr2 ak pn peluk2 gak, kalu jumpa or pisah.. kalu nek moto tu ada mmbr ak peluk kuat2 tukang bwk moto sbb dia ni fobia moto..hahaha depend laa.. sbb peluk tu tunjuk yg kita akrab ngan dia n its one of de way dat we show how close we are wit him tp kalau nek moto peluk yg ketat pastu dagu plak sangkut kat bahu org depan.. bt muka2 sweet,tu mmg nk kena penerajang tu..

QatakQuru

Saiful Zaini said...

betul gak ape yang kau kata tu... tapi aku tak berapa gemar sangat hal peluk2 tu... tapi maybe betul kot, maybe org tu fobia ke ape ke naik moto.. fikir positif, fikir positif.. hahaha..

rainyscream said...

dia tkt jatuh la tu.hihihihi

anamizu said...

euwwwwww~
LELAKI tak bpe LELAKI
kot tuh :P




slm kenal,
cik ana

Terbang Bersamaku said...

maybe budak lelaki tue takut kot..tak pernah naik motor ke..huhu..

Saiful Zaini said...

rainyscream: hahah.. maybe la.. haha.

Saiful Zaini said...

anamizu: tu r.. kadang2 seram pulak rasa...

Saiful Zaini said...

terbang bersamaku: entah la.. kemungkinan juga...

speak on mind said...

mereka terjemahkan "kemodenan" dengan cara begitu...huhuhuhu..

Saiful Zaini said...

kemodenan...?? macam mana tu..??

Ahmad Haziq Azlan said...

datang mencapap kat sini lagi

Saiful Zaini said...

ade je pakcik sorang ni.. hahaha.. thanks2 dtg la banyak kali lgi.. hehe..

AIN RADZI said...

laki pelok laki mmg pelik..popuan da mmg dilahirkan sebagai insan yg pyayng.. :)