Thursday, April 28, 2011

Aku Dapat Matrikulasi. *SHOCKED*


*gambar hiasan je.(adik kawan aku la)

*terkejut gila bila dapat tau pasal ni.

Hai korang semua. Hari ni aku saje nak cerita yang aku dah check semakan keputusan kemasukan ke matrikulasi untuk tahun 2011 ni. Korang tau tak, aku terkejut gila bila mula-mula check semakan matrikulasi ni. Betul-betul tak sangka yang aku dapat matrikulasi. Tak percaya..?? Tengok la potongan gambar dekat bawah ni yang sempat aku ambil.

Bagi yang belum check semakan matrikulasi ni, sila tekan SINI

Aku dapat dekat Selangor je. Alhamdulillah dekat je. Tapi satu je yang aku tak paham dan rasa agak janggal dengan kawan-kawan aku, dorang semua dapat program untuk satu tahun je. Tapi aku dapat program untuk dua tahun punya. Wooooaaaaa...!!! Beza setahun tu. Lama nya..!! Kenapa aku je yang dapat dua tahun...?? =.='

Tapi bila fikir-fikir balik, elok juga dapat dua tahun, sebab pengajaran tak se-express macam yang setahun punya. Entah la. Tak pasti nak terima ke tak tawaran ni. Aku tunggu keputusan UPU tu dulu. Lepas tu, baru buat keputusan nak terima yang mana satu. Bagi pendapat korang la kan, patut ke aku terima tawaran matrik ni..??? Bagi komen sikit pasal ni.


For lose weight, gain weight, improve health, improve skin, and business opportunity,
contact me 0173615150


28 orang telah menulis, anda bagaimana ?:

Saiful Samson said...

taktau nak terima ke tak ni...

Alia Laila said...

TAHNIAH SAIFUL ! mesti hampa terror sebab dapat matrik ni. kami tak dapat pun T_T

Saiful Samson said...

owhh.. kami dapat pun rasa mcm sebab dan rezeki je... tak terror pun. btw.. terima kasih ye..

ilanilyana said...

sy dulu setahun punya program. intake yg 2 tahun during my time xramai. ada la dlm satu kelas je. apa pun if u dont have any other offer, pergi je la.

Saiful Samson said...

owhh.. ye ke..?? saya xtau lagi nk amik ke x.. matrik ni rasanye my last choice.. thanks anyway...

ilanilyana said...

yep lil bro, put it as ur last choice..

diaolla said...

congrats awak!
kalau awak pergi , dapat la kita jumpa :)

Saiful Samson said...

yup... tunggu tawaran lain dulu..

Saiful Samson said...

diaolla: dpt kita jumpa..?? maksud awak..??? awak dpt kt situ gak ek..?? brapa tahun..??

ima miszu said...

Awak saiful, tahniah ye. kite jeles niy. haha. congrats beb. buat betul betul taw nanty.
:)

diaolla said...

yup . saya dapat situ juga . tapi setahun ja :)

diaolla said...

yup . saya dapat situ juga . tapi setahun ja :)

Saiful Samson said...

ima miszu: eh, thanks... tapi not sure lagi nak terima ke x... tgk la cm ne nanti...

Saiful Samson said...

diaolla: saya tgk, ramai je yg dpt stahun, saya je dua tahun... rasa agak janggal je...

syazana.not.single said...

tahniah.
sy pon tngah tggu upu.
klw upu x dpt, sy masuk matriks je. =)

Saiful Samson said...

yeah...syazana.. sama la.. kalau xdpt upu, masuk matrik je la kan...

cahayazafirahmohdsidek said...

tahniah..! za pun dpt sne..!!! hehehehe...okeyh je matrik..2 tahun plak uh..nnt trus degree...upu 3 tahun utk diploma saja..pk2 kan lah..

Saiful Samson said...

za.... 2 tahun plak uh...??? bagus ke kalau 2 tahun...?? still x dpt decide lagi..

NUMASARA HANA said...

wooww...tahniah...
matrik program 2 tahun (PDT) besh giler la... study enjoy tak pressure from my experience la...

matrik selangor ni baru ke? kat mane ea?

jemput join http://numasara.blogspot.com/2011/04/jom-join-ucapan-untuk-ibu.html

Saiful Samson said...

NUMASARA HANA : tak pressure...?? a'ah ek... eh, awak pernah study matrik dua tahun punye ke..??

Nur Nabilah Nordin said...

hye congrats dpt matrik..program 2 tahun sngt benfit taw ;D

Saiful Samson said...

program dua tahun sgt benefit..?? such what...??

hafiz hafizol said...

Congrat dik... haha

Shairazi Saidin said...

Tahniah lerr. :P


SEGMEN | Lelaki paling hot dan sexy mcm gua. Lu pehal?

Saiful Samson said...

hafiz hafizol: thanks ye abg HH... haha..

Saiful Samson said...

shairazi: owhh.. thanks bro..

cahayazafirahmohdsidek said...

kat selangor nih baru epul ! if kita basuk . kita batch ke 2 tak silap za..huhuhu..

Saiful Samson said...

tapi za.. korang next year dh blh masuk degree, tapi aku yg masih terkial-kial dekat situ utk tahun keduanya..